Abrikosų uogienė

  •  
  • 1.0 1 1
  •  
  • 1.0 1 1
  •  
  • 1.0 1 1
  •  
  • 1.0 1 1
  •  
  • 1.0 1 1
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Abrikosai , 2 kg
  • Cukrus , 1,4 gr.
  • Želatina , 4 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Abrikosus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus. Vaisius sudėkite į dubenį ir užpilkite cukrumi.

  2. Sudėkite želatiną ir išmaišykite, palaikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 10 valandų.

  3. Sudėkite viską į puodą, kuriame virsite uogienę, užvirinkite, pavirkite nemaišydami ne daugiau kaip 5 minutes, sudėkite į sterilius indelius ir užsukite.

Receptą atsiuntė: Kamilė

Komentarai (1)

Laima 2019-07-16 12:03
O želatiną nereikia ištirpinru? Taip paprastai suberti ir viskas?

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama