Drėgnas šokoladinis biskvitas su šokoladine glazūra
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
- Kiaušiniai , 4 vnt.
- Cukrus , 2 stikl.
- Aliejus , 1 stikl.
- Pienas , 1 stikl.
- Vanilinis cukrus , 1 a.š.
- Kakava , 3 v.š.
- Kepimo milteliai , 1 a.š.
- Miltai , 2 stikl.
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų labai gerai išplakite. Supilkite aliejų, pieną, kakavą ir perplakite.
Nupilkite šio mišinio į stiklinę ir atidėkite - ja glazūruosime biskvitą.
Į likusį plakinį įsijokite miltus bei kepimo miltelius, perplakite.
Gautą tešlą supilkite į riebalais vos pateptą kepimo formą ir kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Ant vos iškepto biskvito supilkite iš anksčiau pasiliktą stiklinę kakavinio plakinio. Palaukite, kol visiškai atvės ir supjaustykite.
Labai purus ir drėgnas biskvitas, kurį galima kepti su uogomis ar vaisiais, ypač tinka avietės, kriaušių gabaliukai.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai