Keptuvėje kepta pica

1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Aliejus , 1 v.š.
  • Pomidorai , 2 vnt.
  • Kumpis , 80 gr.
  • Kepinti, smulkinti pievagrybiai
  • Pomidorų padažas , 6 v.š.
  • Tarkuotas sūris , 1 sauj.
Tešlai:
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Miltai , 5 v.š.
  • Grietinė , 5 v.š.
  • Majonezas , 2 v.š.
  • Druska , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai skirtus ingredientus sumaišykite. Kiekis nurodytas dviems nedidelėms picoms. Tešla yra skysta.

  2. Picos priedus galite rinktis pagal savo skonį. Juos iš anksto supjaustykite plonomis riekelėmis arba nedideliais kubeliais. Jeigu naudojate grybus, žalią mėsą, paukštieną ar pan., tai reikėtų iš anksto apkepinti arba išvirti.

  3. Picos tešlą pilkite į keptuvę su trupučiu gerai įkaitinto aliejaus, kepkite iki kol laikys formą, apverskite. Trumpam nuimkite nuo kaitros ir neišimant iš keptuvės aptepkite pomidorų padažu, sudėkite patinkančius picos priedus, užberkite prieskonių, sūrio. Paruošus picą, keptuvę grąžinkite ant ugnies, uždenkite ir kepkite dar apie 5-7 min. Taip pat iškepkite ir kitą picą.

  4. Greitai paruošiama ir labai skani pica!

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (2)

Irena 2018-05-29 08:47
Skanus greitas patiekalas.
Sssssssssss 2016-11-10 18:47
Pica yra pica,o sudas yra sudas!!! Laiko ir produktu svaistymas!!! Desra su grybais ir suriu i lavasa susisuk,ir tas bus daug skanesnis.

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama