Kiauliena persikų padaže
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Kiauliena , 400 gr.
- Konservuoti persikai , 1 skard.
- Svogūnas , 1 vnt.
- Aliejus , 2 v.š.
- Druska, pipirai, čili , 1 žiups.
- Džiovinti čiobreliai , 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais. Juos sumaišykite su prieskoniais ir čiobreliais. Palikite 15 - 30 min.
Persikus išimkite iš skardinės ir pertrinkite šakute ar virtuviniu kombainu. Tyrė turėtų būti pakankamai skysta, jeigu gaunasi labai sausa, tai įpilkite truputį skysčio iš skardinės.
Smulkiai pjaustytą svogūną apkepinkite iki auksinės spalvos, tuomet dėkite mėsą, apkepinkite, užpilkite persikų tyrę ir 10-15 min. patroškinkite ant nedidelės ugnies.
Tiekite su ryžiais.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai