Kiauliena persikų padaže

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kiauliena , 400 gr.
  • Konservuoti persikai , 1 skard.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Aliejus , 2 v.š.
  • Druska, pipirai, čili , 1 žiups.
  • Džiovinti čiobreliai , 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais. Juos sumaišykite su prieskoniais ir čiobreliais. Palikite 15 - 30 min.

  2. Persikus išimkite iš skardinės ir pertrinkite šakute ar virtuviniu kombainu. Tyrė turėtų būti pakankamai skysta, jeigu gaunasi labai sausa, tai įpilkite truputį skysčio iš skardinės.

  3. Smulkiai pjaustytą svogūną apkepinkite iki auksinės spalvos, tuomet dėkite mėsą, apkepinkite, užpilkite persikų tyrę ir 10-15 min. patroškinkite ant nedidelės ugnies.

  4. Tiekite su ryžiais.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama