Purus obuolių pyragas

  •  
  • 4.2 5 6
  •  
  • 4.2 5 6
  •  
  • 4.2 5 6
  •  
  • 4.2 5 6
  •  
  • 4.2 5 6
8 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Miltai , 1 stikl.
  • Cukrus , 1 stikl.
  • Kiaušiniai , 3 vnt.
  • Druska , 1 žiups.
  • Cinamonas , 0,5 a.š.
  • Vanilės ekstraktas , 2 laš.
  • Obuoliai , 5 vnt.
  • Cukraus pudra , 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirame inde sumaišykite miltus, druską, cinamoną.

  2. Kiaušinius plakite su cukrumi iki kol masė pabals ir jos tūris padidės, elektriniu plakikliu reikėtų plakti apie 5 minutes. Į šią masę dalimis, nuolat perplakant suberkite miltų mišinį. Subėrus visą miltų mišinį dar šiek tiek paplakite.

  3. Obuolius nuskuskite, išimkite sėklas ir supjaustykite riekelėmis. Riekutes dėkite į sviestu pateptą ir miltais apibertą formą, užpilkite tešla. Obuoliai turi būti visiškai padengti tešla.

  4. Pyragą kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min.

  5. Iškeptą pyragą galite apiberti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (27)

Irena 2023-08-05 14:24
super geras pyragas.Reikia labai gerai isplakti kiausinius.Nieko nedadejau.Gavosi purus.reikia plakti 7min.svarbiausia be riebalu.Patiko.Dekoju.
Rasa 2020-05-11 23:20
Aciu uz si gera ir lengva recepta, tikrai skanus pyragas. Obuoliai ne visai iskepe tik, gal turetumet koki patarima? O gal nuo rusies priklauso.
Sandra 2020-02-19 16:53
Labai skanu
Lina 2020-01-30 00:50
Kazkas nerealaus. Labai paprastas, greitas ir be galo skanus! Siulau isbandyti visiems. Tik dejau ne 3 , o 5 kiausinius
Gema 2019-12-05 15:58
Skonis super, nors aš dèjau truputėlį sodos užgesinau actu.Na ir sviestuko....
Margarita 2019-09-30 15:22
Nuostabus pyragas. Gavosi gan didelis o jau purumas neapsakomas...dejau vos vos sodos, nes kepimo milteliu neturejau po ranka. 10 balu
Remigijus 2019-09-28 16:14
Man gavosi labai nedaug tešlos nors sudėjau 5 kiaušinius tam pačiam kiekiui miltų . Su 3 kiaušais nebent 2 obuoliams
E 2018-11-20 15:32
Šiam receptui reiktų ne 3, o 5 kiaušinių. Tada nekiltų niekam klausimų dėl kepimo miltelių reikalingumo.
Daiva 2018-10-14 18:50
Neblogas pyragas, bet visai nepurus. Manau, kad kepimo milteliai nepamaišytų :)
Ramas 2017-12-30 20:34
Tai kam vanile ir kur,kada jia naudoti

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama