Sluoksniuotas želė desertas taurelėse

  •  
  • 4.7 5 14
  •  
  • 4.7 5 14
  •  
  • 4.7 5 14
  •  
  • 4.7 5 14
  •  
  • 4.7 5 14
14 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Vanduo , 1200 ml
  • Įvairių skonių želė , 3 pak.
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite vandenyje želė (taip, kaip nurodyta ant pakelio).

  2. Įpilkite į kiekvieną indelį (tai gali būti taurės, stiklinės) po šaukštą ar du pasirinkto skonio želė, paverskite šonu, padėkite sustingti. Tada pilkite kitokią želė, paverkite į priešingą pusę. Taip galima sluoksniuoti iki pat viršaus.

Komentarai (2)

marija 2017-07-23 18:30
labai graziai atrodo ir paparasta:)
Egle 2015-11-18 18:41
Ar sustingusi zele neistirpsta, nesideformuoja pilant kitos rusies zele sluoksni?

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama