Sūrio blyneliai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Fermentinis sūris , 150 gr.
- Kiaušiniai , 3 vnt.
- Miltai , 3 v.š.
- Druska, pipirai, mėgiami prieskoniai , 1 žiups.
- Sviestas , 20 gr.
- Degtinė , 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
Permaišome tarkuotą sūrį, kambario temperatūros sviestą, kiaušinius, prieskonius. Dedame miltų (jų tikrai nereikia daug, tiesiog masės sutvirtinimui).
Pilkite 2-3 šaukštus degtinės - jos dėka blynai gaunasi puresni, tačiau ji nebūtina.
Blynus reikėtų kepti keptuvėje su nesvylančiu paviršiumi. Į įkaitintą keptuvę krėskite po šaukštą masės, suplokite. Blynelio storis turėtų būti apie 0,5 cm.
Blynelius apkepinkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
Šie rusiški blyneliai įprastai tiekiami su labai stipria, labai saldžia arbata.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai