Sūrio blyneliai

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Fermentinis sūris , 150 gr.
  • Kiaušiniai , 3 vnt.
  • Miltai , 3 v.š.
  • Druska, pipirai, mėgiami prieskoniai , 1 žiups.
  • Sviestas , 20 gr.
  • Degtinė , 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Permaišome tarkuotą sūrį, kambario temperatūros sviestą, kiaušinius, prieskonius. Dedame miltų (jų tikrai nereikia daug, tiesiog masės sutvirtinimui).

  2. Pilkite 2-3 šaukštus degtinės - jos dėka blynai gaunasi puresni, tačiau ji nebūtina.

  3. Blynus reikėtų kepti keptuvėje su nesvylančiu paviršiumi. Į įkaitintą keptuvę krėskite po šaukštą masės, suplokite. Blynelio storis turėtų būti apie 0,5 cm.

  4. Blynelius apkepinkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

  5. Šie rusiški blyneliai įprastai tiekiami su labai stipria, labai saldžia arbata.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama