Varškės apkepas su uogomis

  •  
  • 4.9 5 9
  •  
  • 4.9 5 9
  •  
  • 4.9 5 9
  •  
  • 4.9 5 9
  •  
  • 4.9 5 9
9 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Reikės:
  • Varškė , 500 gr.
  • Kiaušiniai , 4 vnt.
  • Sviestas , 40 gr.
  • Cukrus , 6 v.š.
  • Manų kruopos , 3 v.š.
  • Pienas , 80 ml
  • Druska , 1 žiups.
  • Šviežios/šaldytos uogos , 200 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, įberkite druskos ir supilkite lydytą sviestą. Baltymus išplakite iki putų.

  2. Iš varškės, kiaušinių trynio mišinio, pienų ir manų paruoškite vientisą masę, tada atsargiai įmaišykite baltymus.

  3. Kepimo formą ištepkite riebalais, ant dugno paskleiskite uogas, supilkite mišinį.

  4. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą.

Receptą atsiuntė: Justina

Komentarai (1)

Kazimieras 2021-11-29 13:31
Kokia temperatūra orkaitės.

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama