Virtinukai su varške

  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
6 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Vanduo , 0,5 stikl.
  • Kiaušiniai , 3 vnt.
  • Miltai , 2 stikl.
  • Druska , 2 žiups.
  • Riebi varškė , 400 gr.
  • Cukrus , 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Persijokite miltus, suberkite druską, įmuškite 2 kiaušinius. Maišydami šaukštu po truputį supilkite vandenį.

  2. Užminkykite tešlą. Iškočiokite 2 mm storio lakštą (kad būtų patogiau, tešlą galima prieš kočiojant padalinti į dvi dalis). Puodeliu išspauskite maždaug 6-7 cm skersmens skrituliukus.

  3. Varškės įdaras: labai gerai išsukite varškę, kiaušinį ir cukrų.

  4. Į kiekvieno iš skrituliukų vidurį įdėkite įdaro, užlenkite ir užspauskite kraštelius.

  5. Sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį, kai iškils - virkite dar 1-2 minutes.

  6. Išgriebkite ir patiekite su sviestu arba grietine.

  7. Pastaba: virtinukai su varške arba vyšniomis idealiai tinka pusryčiams, o su daržovėmis (kopūstais, bulvėmis, bulvių ir svogūnų įdaru ir pan.) - vakarienei.

Receptą atsiuntė: Goda

Komentarai (1)

haja 2013-03-27 22:49
kiausiniu tai jau be proto daug

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama