Virtinukai su varške
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Vanduo , 0,5 stikl.
- Kiaušiniai , 3 vnt.
- Miltai , 2 stikl.
- Druska , 2 žiups.
- Riebi varškė , 400 gr.
- Cukrus , 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
Persijokite miltus, suberkite druską, įmuškite 2 kiaušinius. Maišydami šaukštu po truputį supilkite vandenį.
Užminkykite tešlą. Iškočiokite 2 mm storio lakštą (kad būtų patogiau, tešlą galima prieš kočiojant padalinti į dvi dalis). Puodeliu išspauskite maždaug 6-7 cm skersmens skrituliukus.
Varškės įdaras: labai gerai išsukite varškę, kiaušinį ir cukrų.
Į kiekvieno iš skrituliukų vidurį įdėkite įdaro, užlenkite ir užspauskite kraštelius.
Sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį, kai iškils - virkite dar 1-2 minutes.
Išgriebkite ir patiekite su sviestu arba grietine.
Pastaba: virtinukai su varške arba vyšniomis idealiai tinka pusryčiams, o su daržovėmis (kopūstais, bulvėmis, bulvių ir svogūnų įdaru ir pan.) - vakarienei.
Receptą atsiuntė:
Goda
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai (1)