Vištų blauzdelės sojų-medaus padaže
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Vištos blauzdelės , 800 gr.
- Sojos padažo , 6 v.š.
- Kečupas , 4 v.š.
- Medaus , 2 v.š.
- Garstyčios , 2 a.š.
- Česnakai , 4 skilt.
- Druska, Pipirai , 1 žiups.
- Aliejus , 4 v.š.
Gaminimo instrukcija:
Vištų blauzdeles nuplaukite, tapšnojant nusausinkite popieriniu rankšluostuku, įtrinkite druska (druskos naudokite saikingai, nes dauguma sojos padažų yra sūrūs), pipirais.
Blauzdeles apkepinkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių iki kol apskrus. Aliejaus perteklių nupilkite.
Gerai išplakite sojos padažą, kečupą, medų, garstyčias, spaustuku perspaustą česnaką. Jeigu norisi aštrumo, tai galite papildomai įberti truputį čili pipirų. Gautą padažą supilkite ant apkepintų blauzdelių, gerai išmaišykite, kad jos tolygiai pasidengtų padažu.
Vis pavartant troškinkite ant nedidelės ugnies apie 15-20 min.
Patiekite su ryžiais, salotomis.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai (1)