Žuvies suktinukai su grybų ir kiaušinių įdaru

  •  
  • 4.4 5 7
  •  
  • 4.4 5 7
  •  
  • 4.4 5 7
  •  
  • 4.4 5 7
  •  
  • 4.4 5 7
7 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Žalumynai
  • Miltai , 3 v.š.
  • Džiūvėsėliai , 0,5 stikl.
  • Pienas , 3 v.š.
  • Citrinos sultys , 1 v.š.
  • Baltas sausas vynas , 2 v.š.
  • Žalias kiaušinis , 1 vnt.
Reikės:
  • Žuvie filė , 800 gr.
  • Pievagrybiai , 400 gr.
  • Virti kiaušiniai , 2 vnt.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Kietas sūris , 50 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite nuplautus grybus ir apkepkite aliejuje, sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite, kol tiek vieni, tiek kiti įgaus auksinį atspalvį.

  2. Susmulkinkite kiaušinius ir žalumynus, sumaišykite su atvėsusiais grybais ir svogūnais, paskaninkite prieskoniais pagal savo skonį.

  3. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, patikrinkite, ar nėra ašakų, ir perpjaukite išilgai per pusę.

  4. Pabarstykite druska ir dėkite įdarą, suvyniokite ir persmeikite mediniu dantų krapštuku.

  5. Išplakite kiaušinį su pienu. Suktinukus pavoliokite miltuose, suvilgykite plakinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose ir smulkiai tarkuotame sūryje. Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.

  6. Suktinukus sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite vyno ir citrinos sulčių mišiniu ir 8 minutes kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190-200 laipsnių.

  7. Patiekite su ryžiais arba daržovėmis.

Komentarai (1)

Egle 2014-04-06 20:01
liuks pavyko, labai skanu!

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama