Adžika, kurios nereikia virti

  •  
  • 3.0 3 1
  •  
  • 3.0 3 1
  •  
  • 3.0 3 1
  •  
  • 3.0 3 1
  •  
  • 3.0 3 1
5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
20
Ingredientai:
  • Pomidorai , 4 kg
  • Saldžiosios paprikos , 1,5 kg
  • Čili pipirai , 3 vnt.
  • Česnakai , 200 gr.
  • Actas (9%) , 200 ml
  • Druska , 1 žiups.
Shutterstock nuotr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš pomidorų išpjaukite kietąsias dalis, iš paprikų išpjaukite sėklas, iš čili pipirų sėklų nešalinkite, nes adžika bus visai neaštri, turės mažiau skonio.

  2. Visas daržoves, česnakus permalkite mėsmale, įmaišykite actą, pagal skonį berkite druskos, papildomai galima įberti pipirų, dar žiupsnelį čili miltelių, jeigu norite dar aštresnio padažo.

  3. Daržovių mišinį palikite valandą pastovėti.

  4. Po valandos permaišykite, sudėkite į švarius, sterilius stiklainius, sandariai užsukite švariais dangteliais. Laikykite vėsiame rūsyje ar šaldytuve.

  5. Puikiausias ir labai greitai paruošiamas pagardas prie mėsos ar kitų patiekalų.

Receptą atsiuntė: Viktorija

Komentarai (1)

qwerty 2017-09-03 08:02
Na jau nejuokinkit, visų pirma tai ne adžika, o maltų daržovių tyrė. Visų antra, su tokiu kiekiu konservantų rytė laikysis šaldytuve apie mėnesį-du iki pelėsio. Rūsy savaitę-dvi.

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama