Adžika, kurios nereikia virti
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
20
Ingredientai:
- Pomidorai , 4 kg
- Saldžiosios paprikos , 1,5 kg
- Čili pipirai , 3 vnt.
- Česnakai , 200 gr.
- Actas (9%) , 200 ml
- Druska , 1 žiups.
Shutterstock nuotr.
Gaminimo instrukcija:
Iš pomidorų išpjaukite kietąsias dalis, iš paprikų išpjaukite sėklas, iš čili pipirų sėklų nešalinkite, nes adžika bus visai neaštri, turės mažiau skonio.
Visas daržoves, česnakus permalkite mėsmale, įmaišykite actą, pagal skonį berkite druskos, papildomai galima įberti pipirų, dar žiupsnelį čili miltelių, jeigu norite dar aštresnio padažo.
Daržovių mišinį palikite valandą pastovėti.
Po valandos permaišykite, sudėkite į švarius, sterilius stiklainius, sandariai užsukite švariais dangteliais. Laikykite vėsiame rūsyje ar šaldytuve.
Puikiausias ir labai greitai paruošiamas pagardas prie mėsos ar kitų patiekalų.
Receptą atsiuntė:
Viktorija
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai (1)