Aguoninis keksas

  •  
  • 5.0 5 5
  •  
  • 5.0 5 5
  •  
  • 5.0 5 5
  •  
  • 5.0 5 5
  •  
  • 5.0 5 5
5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai , 3 stikl.
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.
Reikės:
  • Aguonos , 250 gr.
  • Cukrus , 200 gr.
  • Kiaušiniai , 6 vnt.
  • Vanilinis cukrus , 1 pak.
  • Aliejus , 10 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išsukite su cukrumi, suberkite nuplikintas ir porą kartų permaltas aguonas.

  2. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Supilkite aliejų, viską išmaišykite.

  3. Supilkite tešlą į riebalais išteptą formą, kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 30-40 min.

Receptą atsiuntė: Goda

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama