Aluje troškintas kiaulienos guliašas

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Kiauliena , 1 kg
  • Svogūnai , 3 vnt.
  • Paprika , 3 vnt.
  • Česnakai , 4 skilt.
  • Alus (tamsus) , 1 l
  • Pomidorų pasta , 3 v.š.
  • Kmynai , 0,5 a.š.
  • Druska, pipirai, mėgiami prieskoniai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Nesvylančiame puode įkaitinkite truputį aliejaus ir jame apkepinkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir kmynus. Jeigu norite riebesnio guliašo, tai galite įdėti kubeliais pjaustytos šoninės ar lašinukų.

  2. Tuomet į puodą sudėkite stambiais kubeliais pjaustytas paprikas, pomidorų pastą, pasmulkintus česnakus, išmaišykite ir pakepinkite 5 min.

  3. Galiausiai suberkite kubeliais pjaustytą mėsą, supilkite alų ir kaitinkite iki užvirimo, o tuomet sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 1,5 valandos. Gaminimo pabaigoje pagardinkite druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais.

  4. Pagamintą guliašą apiberkite žalumynais ir tiekite su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (1)

vilija 2015-10-12 13:22
Puikus Aistės receptas.Kupiškėnai valgydavo parūkytas kiaulienos dešreles su raugintais kopūstais, ant kurių užberdavo nedaug cukraus.

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama