Apkepti "lizdeliai" su įdaru
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Žuvie filė , 500 gr.
- Batonas , 400 gr.
- Svogūnai , 200 gr.
- Pienas , 500 ml
- Fermentinis sūris , 150 gr.
- Majonezas
- Druska
- Pipirai
- Žolelės
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus, žuvį ir žoleles smulkiai supjaustykite, sumaišykite indelyje ir pagardinkite druska bei pipirais. Sūrį sutarkuokite. Batoną supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais. Kiekvieną griežinėlį trumpam pamerkite į pieną, labai lengvai spustelėkite, kad pienas nuvarvėtų.
Kepimo formą patepkite aliejumi ir sudėkite į ją batono riekeles. Kiekvienoje riekelėje išimkite šiek tiek minkštimo, kad ant pačio dugno jo dar šiek tiek liktų ir įdarykite žuvies ir svogūnų mase. Viršų patepkite majonezu ir kepkite 40-45 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių. Tuomet apibarstykite kepinėlius sūriu ir pakepkite dar 5 minutes.
Receptą atsiuntė:
Renata
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai