Apkepti "lizdeliai" su įdaru

1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Žuvie filė , 500 gr.
  • Batonas , 400 gr.
  • Svogūnai , 200 gr.
  • Pienas , 500 ml
  • Fermentinis sūris , 150 gr.
  • Majonezas
  • Druska
  • Pipirai
  • Žolelės
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus, žuvį ir žoleles smulkiai supjaustykite, sumaišykite indelyje ir pagardinkite druska bei pipirais. Sūrį sutarkuokite. Batoną supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais. Kiekvieną griežinėlį trumpam pamerkite į pieną, labai lengvai spustelėkite, kad pienas nuvarvėtų.

  2. Kepimo formą patepkite aliejumi ir sudėkite į ją batono riekeles. Kiekvienoje riekelėje išimkite šiek tiek minkštimo, kad ant pačio dugno jo dar šiek tiek liktų ir įdarykite žuvies ir svogūnų mase. Viršų patepkite majonezu ir kepkite 40-45 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių. Tuomet apibarstykite kepinėlius sūriu ir pakepkite dar 5 minutes.

Receptą atsiuntė: Renata

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama