Apkepukai su špinatais

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Reikės:
  • Bulvės , 500 gr.
  • Pievagrybiai , 200 gr.
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.
  • Špinatai , 300 gr.
  • Svogūnai , 1 galv.
  • Česnakai , 1 skilt.
  • Feta sūris , 150 gr.
  • Juodosios alyvuogės , 80 gr.
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 gr.
  • Grietinė , 150 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskuskite ir išvirkite, smulkintus pievagrybius porą minučių pakepinkite aliejuje.

  2. Išgriebkite grybus, toje pačioje keptuvėje pakepinkite špinatus, česnaką ir svogūnus. Pagardinkite prieskoniais, sudėkite pievagrybius.

  3. Bulves supjaustykite griežinėliais ir išklokite kepimo formeles, tada supilkite paruoštą masę, apdėliokite alyvuogėmis ir sūriu, apipilkite grietinės ir grietinėlės padažu.

  4. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė: Agnė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama