Avienos kepsneliai

  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Reikės:
  • Aviena , 1 gab.
  • Raudonas vynas , 200 ml
  • Druskos
  • Pipirai
  • Aliejus , 2 v.š.
Vištienai:
  • Mėtos , 0,5 riek.
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustykite riekutėmis, sudėkite į puodą ir užpilkite paruoštu aliejaus, vyno ir smulkintų mėtų mišiniu. Palikite marinuotis šaldytuve 3-4 val.

  2. Kepkite ant grotelių. Kad mėsa būtų sultinga, po grotelėmis pastatykite skardą su vandeniu ir likusiu marinatu.

  3. Patiekite su daržovėmis ir skrebučiais.

Receptą atsiuntė: Lukrecija

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama