Avižiniai sveikuolių blynai su vyšnių padažu
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Tešlai:
- Bananai , 2
- Kiaušiniai , 4
- Avižiniai dribsniai , 0,5
- Kepimo milteliai , 1 a.š.
- Cinamonas , 1 žiups.
Padažui:
- Vyšnios , 300 gr.
- Vanduo , 0,5 stikl.
- Nutarkuota citrinos žievelė , 1 v.š.
- Cukrus , 2 v.š.
- Krakmolas , 2 a.š.

Gaminimo instrukcija:
Blynams skirtus ingredientus išplakite maisto smulkintuvu iki vienalytės konsistencijos. Blynus kepkite vos vos riebalais pateptoje skardoje iš abiejų pusių iki kol sutvirtės ir lengvai apskrus.
Padažui skirtą vandenį, cukrų, krakmolą gerai išplakite, sudėkite vyšnias (gali būti šaldytos ir atitirpintos), nutarkuotą citrinos žievelę ir viską kaitinkite nesvylančiame prikaistuvyje 5-10 min. iki kol uogos suminkštės, padažas sutirštės.
Blynus tiekite su bananų griežinėliais, apliekite karštu vyšnių padažu.
Receptą atsiuntė:
Rita
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai