Avižiniai sveikuolių blynai su vyšnių padažu

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Tešlai:
  • Bananai , 2
  • Kiaušiniai , 4
  • Avižiniai dribsniai , 0,5
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.
  • Cinamonas , 1 žiups.
Padažui:
  • Vyšnios , 300 gr.
  • Vanduo , 0,5 stikl.
  • Nutarkuota citrinos žievelė , 1 v.š.
  • Cukrus , 2 v.š.
  • Krakmolas , 2 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Blynams skirtus ingredientus išplakite maisto smulkintuvu iki vienalytės konsistencijos. Blynus kepkite vos vos riebalais pateptoje skardoje iš abiejų pusių iki kol sutvirtės ir lengvai apskrus.

  2. Padažui skirtą vandenį, cukrų, krakmolą gerai išplakite, sudėkite vyšnias (gali būti šaldytos ir atitirpintos), nutarkuotą citrinos žievelę ir viską kaitinkite nesvylančiame prikaistuvyje 5-10 min. iki kol uogos suminkštės, padažas sutirštės.

  3. Blynus tiekite su bananų griežinėliais, apliekite karštu vyšnių padažu.

Receptą atsiuntė: Rita

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama