Avižiniai „traškučiai“

  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
  •  
  • 2.0 2 1
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai , 2 stikl.
  • Cukrus , 0,5 stikl.
Gaminimo instrukcija:
  1. Šis paprastas receptas labai patinka tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.

  2. Suberkite į keptuvę dribsnius ir cukrų, pastatykite ant vidutinio stiprumo ugnies ir kaitinkite pamaišydami, kol cukrus pradės lydytis, o dribsniai įgis gražų rusvą atspalvį.

  3. Suberkite dribsnius į lėkštę ir leiskite atvėsti.

  4. Jei norite, į kepinamus dribsnius galima įberti saują razinų arba skaldytų riešutų - bus dar skaniau!

Receptą atsiuntė: Elvyra

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama