Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais

5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai , 150 gr.
  • Pienas , 150 ml
  • Sviestas , 50 gr.
  • Cukrus , 50 gr.
  • Obuoliai , 2 vnt.
  • Džiovinti vaisiai, riešutai , 100 gr.
  • Cinamonas , 1 žiups.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklas, supjaustykite nedideliais kubeliais. Obuolius sumaišykite su avižiniais dribsniais, pasmulkintais džiovintais vaisiais. Galima įmaišyti riešutų. Pagardinkite cukrumi (galima medumi), cinamonu. Sumaišykite su lydytu sviestu.

  2. Mišinį sudėkite į stiklinę ar keramikinę formą. Supilkite kambario temperatūros pieną.

  3. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

  4. Šis apkepas puikiai tiks pusryčiams arba kaip desertas su ledais.

Receptą atsiuntė: Diana

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama