Avižų ir bananų blyneliai (be miltų)
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Ingredientai:
- Avižiniai dribsniai , 100 gr.
- Bananai (nedideli) , 2 vnt.
- Kiaušinis , 1 vnt.
- Cinamonas , 1 žiups.

@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
Avižinius dribsnius permalkite į miltus. Bananus sutrinkite šakute iki košės, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite, suberkite avižinius miltus, cinamoną. Papildomai galima įberti cukraus, jeigu mėgstate saldžiai, tačiau bananai suteikia pakankamai saldumo. Išmaišykite. Jeigu tešla labai tiršta, įpilkite šlakelį pieno ar vandens. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Jeigu turite nesvylančią keptuvę, tai riebalų nereikės. Blynelius kepkite įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki kol sutvirtės, apskrus.
Sveikuoliški ir labai greitai paruošiami blyneliai, kuriems nereikia miltų. Tikrai labai skanūs!
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai (1)