Avižų ir bananų blyneliai (be miltų)

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai , 100 gr.
  • Bananai (nedideli) , 2 vnt.
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Cinamonas , 1 žiups.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Avižinius dribsnius permalkite į miltus. Bananus sutrinkite šakute iki košės, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite, suberkite avižinius miltus, cinamoną. Papildomai galima įberti cukraus, jeigu mėgstate saldžiai, tačiau bananai suteikia pakankamai saldumo. Išmaišykite. Jeigu tešla labai tiršta, įpilkite šlakelį pieno ar vandens. Tešla turi būti grietinės tirštumo.

  2. Jeigu turite nesvylančią keptuvę, tai riebalų nereikės. Blynelius kepkite įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki kol sutvirtės, apskrus.

  3. Sveikuoliški ir labai greitai paruošiami blyneliai, kuriems nereikia miltų. Tikrai labai skanūs!

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama