Avokadų ir fetos užtepas

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Avokadai , 4 vnt.
  • Svogūnas (geriau raudonasis) , 0,5 vnt.
  • Česnakas , 2 skilt.
  • Pomidorai , 4 vnt.
  • Fetos sūris , 150 gr.
  • Petražolės arba kalendra , 1 sauj.
  • Citrinos sultys , 3 v.š.
  • Aliejus , 2 v.š.
  • Druska, pipirai, čili , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kubeliais pjaustytus pomidorus, svogūną, labai smulkiai supjaustytą česnaką, kapotas petražoles, kubeliais pjaustytus avokadus sumaišykite su aliejumi ir šlakeliu citrinos sulčių. Svarbu, kad avokadai būtų gerai prinokę ir lengvai susitrintų.

  2. Tuomet sudėkite kubeliais pjaustytą fetos sūrį ir vėl permaišykite. Salotas 2-3 valandas pašaldykite šaldytuve.

  3. Prieš tiekiant pagardinkite druska, pipirais, galima įberti truputį čili miltelių arba įdėti truputį smulkiai pjaustyto šviežio čili pipiro, jeigu mėgstate aštriai.

  4. Salotas patiekite su kukurūziniais traškučiais arba tepkite ant skrudintos duonos, krekerių.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama