Balandėliai pomidorų padaže
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
- Faršas , 500 gr.
- Ryžiai , 0,5 stikl.
- Kopūstas , 1 vnt.
- Svogūnai , 2 vnt.
- Konservuoti pomidorai , 1 skard.
- Sultinys , 1 stikl.
- Druska, Pipirai , 1 žiups.
- Aliejus , 4 v.š.

Gaminimo instrukcija:
Iš kopūsto gūžės reikia išpjausti kietąją dalį, o kopūstą apvirti vandenyje iki kol lapai paminkštės. Negražius lapus išmeskite, o gražius naudokite balandėliams.
Įdarui skirtus ryžius biriai išvirkite. Vieną svogūną smulkiai supjaustykite ir akepinkite truputyje aliejaus (nebūtina). Sumaišykite ryžius, svogūną ir faršą.
Susukite balandėlius, juos trumai apkepkite su trupučiu aliejaus ir dėkite į puodą.
Likusį svogūną smulkiai supjaustykite, akepinkite, suverskite pomidorus, gardinkite druska, pipirais ir 10 min. troškinkite iki kol padažas sutirštės.
Gautu padažu užpilkite balandėlius, taip pat pilkite sultinio (arba vandens) ir troškinkite 30-40 min.
Balandėlius patiekite su virtomis bulvėmis, grietine.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai