Beliašai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Miltai , 2 stikl.
- Pienas , 1 stikl.
- Sausos mielės , 6 gr.
- Kiaušinis , 1 vnt.
- Faršas , 500 gr.
- Vanduo , 1 stikl.
- Svogūnas , 1 vnt.
- Druska, Pipirai , 1 žiups.

Gaminimo instrukcija:
Miltus sumaišome su mielėmis, pilame pieną, mušame kiaušinius ir permaišome. Paliekame tešlą bent pusvalandžiui šiltoje vietoje.
Į faršą pilame truputį vandens, dedame mėsmalėje permaltą arba labai smulkiai pjaustytą, arba tarkuotą svogūną, prieskonių, sumaišome. Paliekame pastovėti 15 min., kad vanduo susigertų į mėsą - šitaip beliašai bus sultingesni.
Iš tešlos gabaliukų kočiojame piršto storumo, 10-12 cm skermens paplotėlius. Į jų centrą dedame kamuoliuką faršo ir sulipiname beliašus.
Beliašus verdame iki pusės apsemtus aliejuje iš abiejų pusių iki kol gražiai pagels. Iškeptus dedame ant popierinės servetėlės ar rankšluostuko, kad susigertų riebalų perteklius.
Patiekite su sultiniu.
Receptą atsiuntė:
Aistė
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai