Blyneliai su kefyru

  •  
  • 5.0 5 4
  •  
  • 5.0 5 4
  •  
  • 5.0 5 4
  •  
  • 5.0 5 4
  •  
  • 5.0 5 4
7 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Kefyras , 1 l
  • Druska
  • Kvietiniai miltai , 250 gr.
  • Soda , 2 gr.
  • Cukrus , 50 gr.
  • Kiaušiniai , 4 vnt.
  • Bulvių krakmolas , 100 gr.
  • Augalinis aliejus , 50 ml
Gaminimo instrukcija:
  1. Tai ploni, skanūs, porėti, lengvai paruošiami (ir virškinami) blynai, kurie patiks visai šeimai!

  2. Sumaišykite kefyrą, kiaušinius, cukrų ir druską, suberkite persijotus miltus ir krakmolą. Išmaišykite, kad nebūtų gumuliukų, suberkite sodą.

  3. Įpilkite į tešlą šiek tiek aliejaus, kad blynai nekibtų prie keptuvės. Tešla turi būti gana skysta, kad būtų lengviau paskleisti ir blynai būtų plonesni. Jeigu išėjo per tiršta, įpilkite dar kefyro.

  4. Iškepkite blynus ir sulankstykite arba susukite voleliu.

Receptą atsiuntė: Justė

Komentarai (2)

Laima 2013-03-02 15:09
kad blynai nebūtu riebus reikia truputi įpilti degtinės arba spirito.
Gintarė 2013-03-02 13:58
Truputį keistai atrodo "2 gr sodos" - taip ir būti negali, ir skamba keistai.. ;)

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama