Bulvinė pica

  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Bulvės , 4 vnt.
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Pomidorai , 2 vnt.
  • Mėsa , 150 gr.
  • Majonezas , 200 gr.
  • Miltai , 2 vnt.
  • Žalumynai
  • Sūris , 100 gr.
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai sutarkuokite. Sumaišykite su kiaušiniu, žiupsneliu druskos, pipirais ir miltais.

  2. Sudėkite masę į keptuvę su įkaitintu aliejumi, paskleiskite, kepkite iš vienos pusės 10 minučių. Apverskite, aptepkite majonezu, sudėkite ant viršaus pomidorus, supjaustytą virtą arba rūkytą mėsytę, pabarstykite tarkuotu sūriu ir žalumynais, uždenkite dangčiu ir kepkite dar 10 minučių.

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai (4)

virga 2013-11-20 10:37
nebūtina bulves virti, tą patį darau su žaliomis bulvėmis - sutarkuoji žalias stambia tarka, įdedi kiaušinį, druskos ir turi padą, o jau tada duokit valią fantazijai, kas ką mėgsta...
Zita Kungiene 2013-09-09 20:15
Visai baika . Valgyt galima :)
Jana 2013-07-12 15:12
As irgi tai noreciau zinoti,nes receptukas viliojantis,bet su miltais cia painiava..
as 2013-07-12 08:43
kaip suprsti 2 vnt miltu?

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama