Bulviniai blynai su varške

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
6 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
3
Ingredientai:
  • Bulvės , 600 gr.
  • Miltai , 2 v.š.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Varškė , 200 gr.
  • Druska , 1 žiups.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves ir svogūną sutarkuokite pačia smulkiausia, trynimo tarka arba sutrinkite. Įmuškite vieną kiaušinį, suberkite miltus, pagardinkite druska.

  2. Varškę pertrinkite, įmuškite likusį kiaušinį, pagardinkite druska. Galima įdėti smulkintų krapų, sutrinto česnako.

  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Dėkite šaukštą bulvių masės, išlyginkite, dėkite truputį varškės masės, o ant viršaus dar šaukštą bulvių masės. Palaukite, kol apačia sutvirtės, apverskite ir apkepinkite iš kitos pusės. Šitaip iškepkite visus norimo dydžio blynus.

  4. Bulviniai blynai dažniau kepami su mėsos įdaru, tačiau bulviniai blynai su varške tikrai nėra prastesni! Patiekite juos su grietine, gabaliuku sūdytos lašišos.

Receptą atsiuntė: Lina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama