Bulviniai krepšeliai su mėsa

  •  
  • 4.2 5 5
  •  
  • 4.2 5 5
  •  
  • 4.2 5 5
  •  
  • 4.2 5 5
  •  
  • 4.2 5 5
6 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
20
Ingredientai:
  • Trintos bulvės , 400 gr.
  • Miltai , 500 gr.
  • Sviestas/margarinas , 200 gr.
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.
  • Šaltas vanduo , 200 ml
  • Ryžiai , 100 gr.
  • Faršas , 250 gr.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Paprikos milteliai , 1 a.š.
  • Padažas , 1 v.š.
  • Tarkuotas sūris , 300 gr.
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Petražolės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, trintų bulvių, minkšto margarino arba sviesto ir kepimo miltelių padarykite tešlą, padėkite atvėsti į šaldytuvą.

  2. Išvirkite ryžius, perliekite šaltu vandeniu. Apkepinkite smulkintą svogūną.

  3. Sumaišykite faršą su svogūnu, pabarstykite druska, prieskoniais, įmuškite kiaušinį, sudėkite kitus komponentus, gerai išmaišykite.

  4. Padalinkite tešlą į 20 dalių, iškočiokite paplotėlius, padarykite krepšelius, įdėkite po 3-4 šaukštus faršo ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.

Receptą atsiuntė: Dainora

Komentarai (3)

Jolka 2017-08-05 16:37
Farsas turi buti zalias ar pakepintas? Ir kur dedasi suris? Ir ar bulves turi buti isvirtos?
inga 2014-12-27 13:40
o sūris?
Asta 2013-03-19 08:04
o bulves virtos?

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama