Bulvių apkepas su baltuoju padažu

  •  
  • 4.9 5 7
  •  
  • 4.9 5 7
  •  
  • 4.9 5 7
  •  
  • 4.9 5 7
  •  
  • 4.9 5 7
7 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Bulvės , 800 gr.
  • Pienas , 2 stikl.
  • Sviestas , 2 v.š.
  • Miltai , 1 v.š.
  • Fermentinis sūris , 4 v.š.
  • Druska , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinti (1/2 šaukštelio sviesto pasilikti). Jame pakepinti miltus. Užpilti pieną ir virti visą laiką maišant, kol sutirštės.

  2. Pagardinti druska, pipirais, muskato riešutu ir užpilti ant nuluptų, griežinėliais supjaustytų ir sudėtų į riebalais išteptą skardą, bulvių.

  3. Kepti 45 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, pabarstyti tarkuotu sūriu.

Receptą atsiuntė: Jūratė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama