Bulvių apkepas su faršu ir pupelėmis

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Virtos arba konservuotos raudonos pupelės , 200 gr.
  • Sultinys , 200 ml
  • Pomidorai , 4 vnt.
  • Pienas , 150 ml
  • Raudonas svogūnas , 1 vnt.
  • Liesas faršas , 500 gr.
  • Bulvės , 1 kg
  • Morka , 1 vnt.
  • Sviestas , 30 gr.
  • Druska
  • Pipirai
  • Žolelės
  • Česnakas , 2 skilt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskuskite, supjaustykite, sudėkite į puodą, užpilkite karšu vandeniu, įberkite druskos, įdėkite česnako ir išvirkite.

  2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais, morką sutarkuokite. Sumaišykite ir kepkite 5 minutes.

  3. Sudėkite faršą (gali būti jautiena, vištiena arba liesa kiauliena), maišydami apkepkite, tada sudėkite pupeles, smulkintus arba maltus pomidorus, supilkite sultinį, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių.

  4. Suverskite troškinį į kepimo formą, ant viršaus sudėkite bulvių košę (bulves sutrinkite su sviestu, karštu pienu ir česnaku), kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė: Vilija

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama