Bulvių gėlytės su faršu ir grybais

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Faršas , 100 gr.
  • Pievagrybiai , 150 gr.
  • Sūris , 100 gr.
  • Kiaušinio trynys , 1 vnt.
  • Bulvės , 4 vnt.
  • Druska, pipirai, mėgiami prieskoniai , 1 žiups.
  • Aliejus , 4 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Atsargiai išimkite pievagrybių kotelį, grybus truputį pavalykite. Juos prikimškite mėgiamais prieskoniais, druska pagardintu faršu. Taip farširuotus grybukus apkepinkite aliejuje iki kol šiek tiek pagels ir paskrus.

  2. Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Šias riekeles gražiai, dėliojant vieną prie kitos sudėliokite į silikonines keksiukų formeles ar riebalais truputį pateptą skardą taip, kad susidarytų žiedelis.

  3. Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su kiaušinio tryniu. Šios masės dėkite į bulvinių gėlyčių centrą ir įkiškite pakepintą grybą su faršu.

  4. Kepkite iki 180°С įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. iki kol iškeps ir apskrus.

  5. Dailus, skanus, o tuo pačiu ir tikrai paprastas patiekalas!

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (2)

Irena 2016-01-18 16:16
o kas cia neaisku lietuviskai parasyta
danute 2016-01-16 19:45
tai,kad viskas cia aisku ir skanu



Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama