Bulvių virtinukai su varške

  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
  •  
  • 5.0 5 3
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Bulvės , 1,4 kg
  • Varškė , 500 gr.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Miltai , 1,5 stikl.
  • Sviestas , 50 gr.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuplaukite, išvirkite ir nulupkite, smulkiai sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite varškę, druską ir miltus, gerai išmaišykite. Miltus berti reikia po truputį - kol pajusite, kad tešla nebelimpa prie rankų.

  2. Padarykite iš tešlos volelį, supjaustykite mažomis riekutėmis, šiek tiek paspauskite.

  3. Sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį, palaukite, kol iškils, ir virkite dar minutę ar dvi.

  4. Išgriebkite, patiekite su sviestu arba grietine. Tinka su spirgučiais ir smulkintais svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė: Kamilė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama