Cukriniai migdolai

  •  
  • 3.5 5 2
  •  
  • 3.5 5 2
  •  
  • 3.5 5 2
  •  
  • 3.5 5 2
  •  
  • 3.5 5 2
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Migdolų , 2 sauj.
  • cukraus , 150 gr.
  • Cinamono , 1 v.š.
  • Vandens , 100 ml
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukrų sumaišykite su cinamonu, berkite į keptuvę, užpilkite vandeniu ir kaitinkite iki užvirimo.

  2. Tuomet suberkite migdolus ir maišant virinkite iki kol dalis skysčio nugaruos, o cukrus virs sirupu (apie 15-20 minučių)

  3. Sirupu aplipusius migdolus išverskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, šakute tolygiai paskleiskite ir palikite visiškai atvėsti.

  4. Taip galima cukruoti ir kitus riešutus.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama