Dangiškai skanus ir ypač lengvas bananinis varškės kremas

4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Bananai , 3 vnt.
  • Varškė , 500 gr.
  • Cukrus , 1 v.š.
  • Želatina , 20 gr.
  • Vanduo , 0,5 stikl.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Į kelias dalis perlaužtus bananus, per sietelį pertrintą varškę (galite naudoti kreminę, desertinę varškytę, tik tuomet nedėkite cukraus), cukrų (galite berti daugiau ar mažiau, pagal skonį) gerai sutrinkite maisto smulkintuvu iki purumo.

  2. Želatiną suberkite į vandenį. Palaukite, kol išbrinks ir pašildykite iki kol ištirps, neužvirinkite. Palaukite, kol truputį pravės ir supilkite į varškės masę, ją vėl perplakite.

  3. Šiuo kremu galite pertepti tortus, jis ypač tiks šokoladinio biskvito pertepimui. Kremą taip pat galite sudėti į indelius, palaukti, kol sustings ir patiekti, kaip desertą. Desertą papuoškite šokolado drožlėmis, bananų gabaliukais.

Receptą atsiuntė: Lina

Komentarai (1)

Laima 2018-02-18 09:07
Labai skanus ačiū

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama