Dešrelės su pupomis pomidorų padaže

1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Šviežio faršo dešrelės , 8 vnt.
  • Konservuotos pupos , 400 gr.
  • Garstyčios , 1 v.š.
  • Konservuoti pomidorai , 400 gr.
  • Svogūnas , 1 vnt.
  • Morka , 1 vnt.
  • Česnakas , 2 skilt.
  • Bazilikas , 1 v.š.
  • Druska, Pipirai , 1 žiups.
  • Cukrus , 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausiai ruošiame pomidorų padažą (jeigu tingite ar neturite laiko, tai tiks ir pirktinis, mėgstantys aštriai gali naudoti adžiką). Svogūną smulkiai supjaustome, apkepiname aliejuje, tuomet suverčiame tarkuotas morkas, patroškiname, suverčiame konservuotus pomidorus. Įspaudžiame česnako. Dedame druskos, pipirų ir šaukštą cukraus. Troškiname ant silnpos ugnies 30-40 min. arba iki kol didelė dalis skysčio nugaruos ir padažas bus tirštas. Bebaigiant troškinti įberiame driovinto baziliko.

  2. Dešreles iš visų pusių apkepinkite iki kol gražiai paruduos. Jas galite palikti dideles arba perpjauti į 3-4 dalis. Į tą pačią keptuvę verskite truputį nusunktas pupas, pomidorų padažą. Dėkite druskos, pipirų, garstyčių. Plaukite, kol troškinys užvirs, sumažinkite ugnį ir troškinkite uždengus apie 30 min.

  3. Tiekite su skrudinta duona arba virtais ryžiais.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama