Faršu įdaryta kepta bulvė
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
- Didelės bulvės , 2 vnt.
- Faršas , 200 gr.
- Morkos
- Svogūnas , 1 vnt.
- česnako skiltele , 1 vnt.
- marinuotas agurkas , 1 vnt.
- Fermentinis sūris
- Majonezas
- Prieskoniai

Gaminimo instrukcija:
Bulves nulupkite ir išpjaukite jų vidų. Jei patiekalas gaminamas vasarą, kai bulvės šviežios - kepti galima su lupenomis.
Morkas sutarkuokite, svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje. Faršą pagardinkite prieskoniais ir sumaišykite su keptomis morkomis,svogūnais ir česnaku.
Bulvių vidų pagardinkite specialiais bulvių prieskoniais, uždėkite kelis griežinėlius marinuoto agurkėlio ir įdarykite faršu.
Paruoštą patiekalą dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 20-30 minučių. Prieš baigiant kepti, ant bulvių uždėkite tarkuoto sūrio sumaišyto su majonezu. Pakepkite dar kelias minutes, kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Bulvių viršų galite papuošti smulkintais svogūnų laiškais.
Receptą atsiuntė:
Ligita
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai (3)