Garstyčių padažas (žuviai, mėsai, užkandžiams)

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Ingredientai:
  • Garstyčios , 1 v.š.
  • Grietinė , 1 v.š.
  • Ctirinų sultys , 1 v.š.
  • Majonezas , 2 v.š.
  • Žalumynai , 1 pund.
  • Pipirai , 1 žiups.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinę, garstyčias, majonezą sumaišykite, supilkite citrinų sultis ir permaišykite. Pagal skonį pagardinkite pipirais, mėgiamais žalumynais (labiausiai tinka krapai arba sėjamosios pipirnės daigeliai).

  2. Šis padažas idealiai tiks prie žuvies, mėsos, o taip pat įvairių užkandžių - duonos lazdelių, sluoksniuotos tešlos juostelių, bandelių su dešrelėmis ir pan. Padažą galite labiau atskiesti didesniu kiekiu citrinų sulčių ir vandeniu bei juo apšlakstyti salotas.

Receptą atsiuntė: Rita

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama