Guliašas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Kiauliena , 0,5 kg
- Svogūnai , 2 vnt.
- Miltai , 1 v.š.
- Pomidorų pasta , 3 v.š.
- Druska
- Pipirai
- Žalumynai
- Laurų lapai

Gaminimo instrukcija:
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.
Sudėkite mėsą į gilią keptuvę, apkepkite ant stiprios ugnies apie 5 minutes. Sudėkite svogūnus, kepkite pamaišydami dar tiek pat.
Pabarstykite druska, pipirais ir miltais, kepkite 2 minutes. Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite, įpilkite 2 stiklines vandens, vėl išmaišykite, įdėkite lauro lapelį ar du, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie valandą.
Patiekite pabarstę žalumynais.
Receptą atsiuntė:
Diana
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai