Guliašas

  •  
  • 4.3 5 4
  •  
  • 4.3 5 4
  •  
  • 4.3 5 4
  •  
  • 4.3 5 4
  •  
  • 4.3 5 4
5 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kiauliena , 0,5 kg
  • Svogūnai , 2 vnt.
  • Miltai , 1 v.š.
  • Pomidorų pasta , 3 v.š.
  • Druska
  • Pipirai
  • Žalumynai
  • Laurų lapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.

  2. Sudėkite mėsą į gilią keptuvę, apkepkite ant stiprios ugnies apie 5 minutes. Sudėkite svogūnus, kepkite pamaišydami dar tiek pat.

  3. Pabarstykite druska, pipirais ir miltais, kepkite 2 minutes. Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite, įpilkite 2 stiklines vandens, vėl išmaišykite, įdėkite lauro lapelį ar du, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie valandą.

  4. Patiekite pabarstę žalumynais.

Receptą atsiuntė: Diana

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama