Guliašo sriubos receptas

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Reikės:
  • Jautiena , 500 gr.
  • Aliejus , 2 v.š.
  • Miltai , 1 vnt.
  • Druska
  • Pipirai
  • Morkos , 2 vnt.
  • Petražolės , 2 v.š.
  • Bulvės , 3 vnt.
  • Kopūstas , 200 gr.
  • Poras , 1 vnt.
  • Vanduo , 2 l
Gaminimo instrukcija:
  1. Apkepkite aliejuje susmulkintą gabalėliais mėsą.

  2. Įberkite miltų, įpilkite vandens, uždenkite ir troškinkite. Pabaigoje paskaninkite druska ir pipirais.

  3. Supjaustykite morkas, petražoles, porą ir kopūstus, suberkite į 1,5 l verdančio vandens.

  4. Po 5 minučių sudėti supjaustytas bulves, įberkite prieskonių, sukrėskite guliašą ir truputį pavirkite. Sriubą galima sutirštinti, įdėjus pakepintų miltų.

Receptą atsiuntė: Dominyka

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama