Įdarytas moliūgas

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Vidutinio dydžio moliūgas , 1 vnt.
  • Bulvės , 1 kg
  • Grybai , 500 gr.
  • Svogūnai , 3 vnt.
  • Grietinė , 200 gr.
  • Mėsa , 500 gr.
  • Morkos , 2 vnt.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą nuplaukite, nupjaukite virūnę, pašalinkite sėklas.

  2. Mėsą supjaustykite kubeliais ir apkepkite.

  3. Grybus išvirkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

  4. Apkepkite sutarkuotas morkas ir pusžiedžiais supjaustytus svogūnus.

  5. Nuskuskite ir nuplaukite bulves.

  6. Į moliūgą sluoksniais (iš viso po 2 sluoksnius) dėkite mėsą, grybus ir apkeptas daržoves, kiekvieną sluoksnį pabarstykite druska. Užpilkite grietine.

  7. Skardoje aplink moliūgą išdėliokite bulves, apšlakstykite jas aliejumi.

  8. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 40-45 minutes.

Receptą atsiuntė: Toma

Komentarai (1)

senis 2013-10-20 17:29
Į moliūgą bulvių dėti negalima. Neišsitroškina. Mėsą apkepame, o tik po to dedame į moliūgą, grybai smulkiai supjaustomi. Viskas puikiai dera. Kai vidų padedate į lėkštes, patiekite kepto moliūgo, kurį apšlakstote alyvų aliejaus, citrinos ir medaus padažu.

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama