„Kankorėžiukai“

  •  
  • 4.4 5 18
  •  
  • 4.4 5 18
  •  
  • 4.4 5 18
  •  
  • 4.4 5 18
  •  
  • 4.4 5 18
19 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Sviestas , 125 gr.
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Cukrus , 3 v.š.
  • Pienas , 4 v.š.
  • Miltai , 3 stikl.
  • Riešutai , 1 stikl.
  • Virtas kondensuotas pienas , 1 skard.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite kiaušinį su cukrumi, supilkite tirpintą sviestą, pieną, suberkite miltus. Užminkykite tešlą.

  2. Padalinkite tešlą į 3 dalis ir padėkite į šaldiklį 2-3 valandoms.

  3. Ištraukite 1 dalį, stambiai sutarkuokite ir iškepkite trupinius. Pakartokite su likusia tešla.

  4. Trupinius atvėsinkite, pagrūskite, sumaišykite su virtu kondensuotu pienu ir smulkintais riešutais.

  5. Paimkite taurę su smailu dugnu, šiek tiek suvilgykite vandeniu, įdėkite į ją paruoštos masės, paspauskite, apverskite ir iškratykite suformuotą kankorėžį. Kartokite, kol baigsis masė.

  6. Sudėkite į lėkštę ir pabarstykite cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Aldona

Komentarai (3)

Sigita 2015-11-03 12:24
Turetu but skanu,tinka kaledom.
Regina 2013-12-11 17:16
Kaina tai tikrai didesne, nes vien riesutai virs 7 lt. kainuoja. Bet tai nesvarbu, svarbu, kad labai skanu. Niam,niam...
jole 2013-11-06 11:25
nejaugi tokios durnos neturincios zalio supratimo net geda skaityti tokius klausimus

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama