Karališki kepinėliai su vištiena

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla , 200 gr.
  • Vištienos krūtinėlė be odos , 1 gr.
  • Pievagrybiai , 200 gr.
  • Fermentinis sūris , 150 gr.
  • Grietinėlė , 150 ml
  • Miltai , 0,5 v.š.
  • Pipirai , 1 žiups.
  • Druska , 1 žiups.
  • Kiaušinis patepimui , 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sluoksniuotos tešlos lakštą padalinkite į keturias kvadratines dalis, o kiekvieną kvadratą perpjaukite pusiau, kad gautųsi po 2 trikampiukus. Tešlos gabaliukus išdėliokite ant kepimo popieriumi padengtos skardos, patepkite kiaušiniu ir kepkite maždaug 200 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį (kol paruduos).

  2. Tuo metu nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite juos plonomis riekelėmis. Vištieną susmulkinkite nedideliais gabaliukais. Sūrį sutarkuokite. Grybus ir vištieną pakepinkite atskirose keptuvėse, nedideliame kiekyje aliejaus. Kuomet grybų keptuvėje pilnai išgaruos skystis, apibarstykite juos miltais, išmaišykite ir užpilkite grietinėlę. Tuomet į grybų keptuvę sudėkite vištieną su sūriu, išmaišykite ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies maždaug 7 minutes. Pagardinkite druska (pagal skonį).

  3. Ištraukite keptus tešlos trikampius ir perpjaukite juos per pusę, išilgai ties viduriu (jei norite, kad tešla būtų storesnė, galite nepjauti). Ant vienos dalies dėkite įdarą iš vištienos ir grybų, o kita dalimi uždenkite jį.

  4. Prie patiekalo puikiai tinka šviežių daržovių salotos su šlakeliu alyvuogių aliejaus arba lengvu padažu.

Receptą atsiuntė: Beata

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama