Karpis tešloje

  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
  •  
  • 4.0 4 1
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Karpis , 1 vnt.
  • Svogūnai , 2 vnt.
  • Grybai , 300 gr.
  • Sluoksniuota tešla , 300 gr.
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Aliejus , 2 v.š.
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite grybus ir svogūnus, apkepkite aliejuje, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.

  2. Karpį nuvalykite, pašalinkite žiaunas, išdarinėkite, įpjaukite nugarą, išimkite stuburą ir ašakas.

  3. Įdarykite karpį svogūnais ir grybais, padėkite ant aliejumi išteptos skardos.

  4. Plonai iškočiokite sluoksniuotą tešlą, uždenkite ja karpį, apspauskite, nupjaukite kraštus (suteikite žuvies formą).

  5. Iš tešlos likučių padarykite uodegą, viena juostele atskirkite galvą nuo kūno. Šaukštu įspauskite "žvynus".

  6. Ištepkite plaktu kiaušiniu, kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 minučių.

Receptą atsiuntė: Jolita

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama