Keksas su kriaušėmis ir riešutais

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Cukrus , 0,66 stikl.
  • Kiaušiniai , 2 vnt.
  • Vanilinis cukrus
  • Kefyras , 0,5 stikl.
  • Krakmolas , 1 v.š.
  • Sviestas arba margarinas , 115 gr.
  • Miltai , 1,5 stikl.
  • Kepimo milteliai , 1,5 a.š.
  • Kriaušės , 2 vnt.
  • Kartusis šokoladas , 50 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, sudėkite minkštą sviestą, vėl išplakite.

  2. Supilkite kefyrą, išplakite. Sudėkite laužytą (bet ne tarkuotą) šokoladą ir nuluptas kubeliais supjaustytas kriaušes. Paskiausiai įmaišykite miltų, krakmolo ir kepimo miltelių mišinį.

  3. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35 minutes.

Receptą atsiuntė: Vida

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama