Keksas su varškės ir razinų įdaru

  •  
  • 3.0 5 2
  •  
  • 3.0 5 2
  •  
  • 3.0 5 2
  •  
  • 3.0 5 2
  •  
  • 3.0 5 2
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Miltai , 10 v.š.
  • Sviestas , 200 gr.
  • Kiaušiniai , 4 vnt.
  • Pienas , 5 v.š.
  • Cukrus , 5 v.š.
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.
  • Cukraus pudra , 80 gr.
  • Kepimo milteliai , 2 a.š.
  • Razinos , 150 gr.
  • Varškė , 500 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite su ištirpintu sviestu 3 šaukštus cukraus ir vanilinį cukrų.

  2. Įplakti kiaušinius (vieną baltymą atidėkite į šalį) ir supilkite šiltą pieną.

  3. Suberkite miltų ir kepimo miltelių mišinį, išmaišykite.

  4. Varškę ištrinkite su likusiu cukrumi, sumaišykite su išmirkintomis razinomis.

  5. Į sviestu pateptą formą supilkite pusę tešlos, varškės masę, galiausiai - likusią tešlą.

  6. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min.

  7. Išplakite kiaušinio baltymą su cukraus pudra, aptepkite keksą ir trumpam vėl įkiškite į orkaitę.

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama