Keksiukai su migdolais ir obuoliais

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
12
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 250 gr.
  • Migdolai , 40 gr.
  • Kepimo milteliai , 2 a.š.
  • Druska , 1 žiups.
  • Kiaušiniai , 1 vnt.
  • Pasukos , 250 ml
  • Sviestas , 80 ml
  • Cukrus , 170 gr.
  • Citrinos žievelė, tarkuota , 0,5 a.š.
  • Obuoliai , 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Migdolus sukapoti arba sumalti.

  2. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir druska.

  3. Kiaušinį išplakti su cukrumi ir sviestu. Įmaišyti pasukas.

  4. Nulupti ir sutarkuoti obuolį.

  5. Į kiaušinio plakinį įmaišyti miltų mišinį, migdolus, citrinos žievelę ir obuolį.

  6. Tešlą supilstyti į keksiukų formeles.

  7. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.

Receptą atsiuntė: Giedrė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama