Kepinėliai su obuoliais

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
12
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla , 500 gr.
  • Obuoliai , 6 vnt.
  • Citrinos sultys , 5 v.š.
  • Sviestas, lydytas , 60 gr.
  • Cukrus , 100 gr.
  • Abrikosų džemas , 100 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą truputį atšildykite, padalinkite į vienodo dydžio kvadratėlius. Ant kiekvieno kvadratėlio dėkite labai plonai pjaustytų, citrinos sultyse pamirkytų obuolių riekelių, patepkite lydytu sviestu ir pabarstykite cukrumi. Paruoštus kepinėlius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  2. Dėkite į iki 175 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 15 min. iki kol gražiai apskrus.

  3. Kol kepa pašildykite džemą vandens garš vonelėje, jeigu džemas ypač tirštas, tai įpilkite šlakelį vandens.

  4. Iškepusius kepinėlius truputį atvėsinkite ir aptepkite karštu džemu.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama