Keptas arbūzas

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Arbūzas , 1 kg
  • Kiašinio baltymas , 1 vnt.
  • Krakmolas , 4 v.š.
  • Miltai , 4 v.š.
  • Cukraus pudra , 0,5 stikl.
  • Augalinis aliejus , 3 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirkite arbūzo minkštimą, pašalinkite sėklas. Supjaustykite vaisių griežinėliais ir apvoliokite miltuose.

  2. Įpilkite į krakmolą vandens, įdėkite kiaušinio baltymą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Pamirkykite joje arbūzo griežinėlius.

  3. Paskrudinkite vaisių skrudintuvėje, kol susidarys kieta plutelė.

  4. Išimkite ir sudėkite į lėkštę, apiberkite cukraus pudra, patiekite.

  5. Arbūzą galima pakeisti melionais.

Receptą atsiuntė: Kotryna

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama