Keptas arbūzas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Arbūzas , 1 kg
- Kiašinio baltymas , 1 vnt.
- Krakmolas , 4 v.š.
- Miltai , 4 v.š.
- Cukraus pudra , 0,5 stikl.
- Augalinis aliejus , 3 v.š.
Gaminimo instrukcija:
Atskirkite arbūzo minkštimą, pašalinkite sėklas. Supjaustykite vaisių griežinėliais ir apvoliokite miltuose.
Įpilkite į krakmolą vandens, įdėkite kiaušinio baltymą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Pamirkykite joje arbūzo griežinėlius.
Paskrudinkite vaisių skrudintuvėje, kol susidarys kieta plutelė.
Išimkite ir sudėkite į lėkštę, apiberkite cukraus pudra, patiekite.
Arbūzą galima pakeisti melionais.
Receptą atsiuntė:
Kotryna
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai