Keptas upėtakis

1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Reikės:
  • Sviestas , 60 gr.
  • Citrinos sultys , 2 v.š.
  • Petražolės , 10 gr.
  • Upėtakis , 1 vnt.
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Petražoles susmulkinkite ir sumaišykite su maždaug puse lydyto sviesto.

  2. Išklokite skardą folija, sudėkite gabaliukais supjaustytą žuvį ir užpilkite sviesto ir petražolių mišiniu, pabarstykite druska ir pipirais.

  3. Likusį sviestą sumaišykite su citrinos sultimis, užvirinkite ir užpilkite ant žuvies.

  4. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Beata

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama